Eerdere nieuwbouwprojecten die we met succes hebben uitverkocht:


Dok33

Gent

Stijlvolle architectuur in Gent Noord.

In opdracht van immpact.

https://www.immpact.be/nl/projecten/dok33/

Montoyer

Brussel

Wonen tegenover het Europees parlement.

In opdracht van immpact.

https://www.immpact.be/nl/projecten/montoyer/

 


Zuiderkaai

Antwerpen

Wonen in residentie Zuiderkaai is wonen met comfort nabij de Schelde in het artistieke hart van Antwerpen. In deze trendy wijk heeft u een groot aanbod aan cultuur, een brede waaier aan horecazaken, hippe bars en gezellige terrasjes. De leuke parken geven karakter aan ’t Zuid. Vanop het riante terras dat zich over de gehele breedte van de penthouse uitstrekt kunt u met volle teugen genieten van de zon of ziet u liever vanop uw tweede terras de ruisende vingers van de wind die de Schelde strelen?

In opdracht van immpact.

https://www.immpact.be/nl/projecten/zuiderkaai/

Bargiekaai

Gent

Mooi, duurzaam project aan de Brugse Vaart met 19 ruime en comfortabele doorzonappartementen met inpandige terrassen.

In opdracht van immpact.

https://www.immpact.be/nl/projecten/bargiekaai/

Magritte

Evere

Ruime en lichte appartementen met een functionele indeling. Gelegen in een rustige en groene omgeving, vlakbij de NAVO en alle voorzieningen. Als woonst of belegging? Een gegarandeerd succes!

In opdracht van immpact.

https://www.immpact.be/nl/projecten/magritte/Fenix

Evere

Dit woonproject is gelegen tussen de bruisende metropool en de residentiële gemeentes. De gemeente Evere maakt immers deel uit van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Deze penthouse zijn gesitueerd in een rustige woonwijk vlakbij de NAVO en alle voorzieningen. Door de centrale ligging geniet u van een panoramisch zicht over de stad. Een fraai uitzicht, met het groene karakter van de nieuwe parken.

In opdracht van immpact.

https://www.immpact.be/nl/projecten/fenix/Koffienatie

Antwerpen

Commercieel

Perfecte ligging in de sterk groeiende wijk Den Dam in Antwerpen bouwde Immpact op de terreinen van een oude koffiefabriek een nieuwbouwproject. Onderin elk van deze residentiële gebouwen werd ruimte voorzien voor commerciële activiteiten.

Met ligging tussen de Antwerpse haven en stad is dit ideaal om uw commerciële activiteiten te ontplooien. Bovendien zijn de panden vlakbij de ring gelegen en geraakt u dus ook snel in de rest van Vlaanderen.

Op het rustige binnenplein staat residentie Koffienatie met onderin een prachtige kantoorruimte met authentieke elementen uit de oude koffiefabriek. Dankzij de kamerhoge raampartijen en de wat hogere ligging krijgen deze kantoren erg veel natuurlijk licht. Daarenboven liggen de kantoren niet aan de straatkant en is het er erg rustig.

In opdracht van immpact:

https://www.immpact.be/nl/projecten/koffienatie/

Horta Nova

Kontich

Residentieel

Een groene wijk waar gezinnen zich thuis voelen, met een optimale bereikbaarheid naar Antwerpen, Mechelen én Brussel toe. Dat is het unieke concept van het woonerf Horta Nova, aan de rand van het landelijke Kontich. Vijftien appartementen en zes duplexappartementen met tuin nestelen er zich in de rust en het groen. Comfortabel, kindvriendelijk en met veel oog voor ruimte.

In opdracht van immpact:

https://www.immpact.be/nl/projecten/horta-nova-kontich/

Laerbeek

Jette

Residentieel

Jette is één van de meest groene buurten van Brussel. Middenin de hoofdstad van Europa zorgt het woonproject “Laerbeek” voor een nieuw en stijlvol aanbod aan ruime parkappartementen met grote leefterrassen.

In opdracht van immpact:

https://www.immpact.be/nl/projecten/laerbeek/

Mondriaan

Boekt (Heusden-Zolder)

Residentieel

Betaalbaar, rustig en gezellig wonen in een bosrijke omgeving. Met Mondriaan boekt u elke dag een plekje rust. Dit eigentijds project met 27 ruime appartementen en 2 vrijstaande woningen werd immers ontworpen met een prachtig uitzicht op groene tuinen. Een lust voor het oog, een genot om in te wonen.

Mondriaan is een eigentijds bouwconcept ingeplant in het groen. De moderne architectuur combineert strakke geometrische vormen met functioneel ingedeelde leefruimten in hoogwaardige afwerking. Dankzij de lichte materialen ervaart u op elk moment een aangename lichtinval. Daarbovenop genieten bewoners van een prachtig uitzicht over het frisgroene plein of de unieke binnentuin met waterelement.

In opdracht van immpact:

https://www.immpact.be/nl/projecten/mondriaan/

Nova Rode

Sint-Genesius-Rode

Residentieel

In een nieuw aangelegd park te Sint-Genesius-Rode ontwikkelt Immpact Nova Rode. Nova Rode biedt een mix van appartementen en luxe penthouses. Alle appartementen zijn voorzien van grote terrassen en bieden een panoramisch zicht over het park.

In opdracht van immpact:

https://www.immpact.be/nl/projecten/nova-rode-sint-genesius-rode/

De Zagerij

Overijse

Uniek gelegen appartementen naast het Stationsplein in het centrum van Overijse. De Zagerij ligt in het midden van een aangelegd landschapspark en kijkt uit op de nieuwe vijver.

In opdracht van immpact:

https://www.immpact.be/nl/projecten/de-zagerij/

De Nieuwe Kade

Antwerpen

In de sterk groeiende wijk Den Dam in Antwerpen bouwde Immpact op de terreinen van een oude koffiefabriek een nieuwbouwproject. Onderin elk van deze residentiële gebouwen werd ruimte voorzien voor commerciële activiteiten. Nu ook de buitenaanleg op zijn einde komt, biedt Immpact deze aantrekkelijke ruimtes te koop aan.

Perfecte ligging

Met ligging tussen de Antwerpse haven en stad is dit ideaal om uw commerciële activiteiten te ontplooien. Bovendien zijn de panden vlakbij de ring gelegen en geraakt u dus ook snel in de rest van Vlaanderen.

In het gebouw Nieuwe Kade vindt u een handelspand gelegen aan de straatkant. De vele passage voor de deur zorgt voor een uitmuntende zichtbaarheid voor uw handelszaak. De ruimte is nog volledig casco en dus volledig naar uw behoefte en smaak in te richten. Indien gewenst kan Immpact u hierin bijstaan.

In opdracht van immpact:

https://www.immpact.be/nl/projecten/de-nieuwe-kade-antwerpen/

Delta I & II

Antwerpen

Het handelspand is gelegen op het gelijkvloers van een nieuwbouwproject. Het ligt aan de straatkant met een goede zichtbaarheid voor voorbijgangers. De ruimte is uiterst geschikt als kantoor- of winkelruimte. Het pand wordt casco verkocht, indien gewenst staat het Immpact-team ter beschikking om u te begeleiden in de afwerking ervan. De mogelijkheid bestaat om parkeerplaatsen in de ondergrondse parkeergarage aan te kopen.

In opdracht van immpact:

https://www.immpact.be/nl/projecten/delta-i-ii/

Lichttoren – penthouse

Antwerpen

Tussen het bruisende Eilandje en het rustige Park Spoor Noord bevindt zich residentie Lichttoren. Hier op de 20ste verdieping van het gebouw waant u zich “the king of the building”. Van zodra u de penthouse betreedt valt onmiddellijk het unieke uitzicht over de stad Antwerpen op. Dit dankzij de imposante ramen die zich uitstrekken van vloer tot plafond en dit over de volledige 2 verdiepingen (!).

Op de benedenverdieping gaat de aandacht uit naar het creëren van een open gevoel. Zo wordt u vanuit uw ruime living uitgenodigd naar de prachtige open keuken die voorzien is van alle comfort. Zowel via de keuken als via de living heeft u toegang tot een groot terras waardoor u op ieder moment van de dag van de zon kunt genieten. Op de benedenverdieping is ook een gastentoilet voorzien.

Boven hebben we een bureau- of leesruimte, mooi ingerichte bad- en douchekamer, apart toilet, veel opbergruimte en ingemaakte kasten. Als kers op de taart zijn er 2 slaapkamers voorzien waarin u elke dag ontwaakt met het mooiste zicht van Antwerpen!

In opdracht van immpact:

https://www.immpact.be/nl/projecten/lichttoren-antwerpen/Doktoren

Antwerpen Exclusive

Historische luxe, met onbetaalbaar uitzicht.

Na de uitverkoop van Doktoren hebben we bij Immpact het beste voor het laatste gehouden: Doktoren Exclusive. En dat bedoelen we letterlijk, de verdiepingen met de meest exclusieve uitzichten en comfort. Vanaf het 22ste niveau kijk je uit over het leven in ‘t stad, de historische lichtjes van de Schelde en de eeuwige bedrijvigheid in de haven. Elke dag valt er wel iets bruisend te beleven, net zoals in “de goeie ouden tijd”. 

Het neusje van deze Antwerpse zalm: 4 magnifieke penthouses gelegen op de twee hoogste verdiepingen. Ontworpen door Binst Architects en voorzien van 2 of 3 slaapkamers, luxueuze materialen, prachtige terrassen met wintertuin en een overvloed aan comfort. Een topaankoop, voor de komende 100 jaar.

In opdracht van immpact:

https://www.immpact.be/nl/projecten/doktoren-exclusive-antwerpen/

Laurelle

Laken

Woonproject Laurelle biedt je een fijn staaltje van tijdloze architectuur met een uitgesproken residentieel, familiaal en warm karakter. De subtiele variatie in volumes geeft het geheel een speels aanzicht. De houten gevelbekleding op de bovenverdieping sluit naadloos aan bij het lichte pleisterwerk en creëert een mooi contrast met de authentieke bakstenen muren van de omliggende gebouwen. Laurelle krijgt door deze eigentijdse esthetiek een serene uitstraling. Dat voel je al van bij het binnenkomen: dit is een oase van rust in een buurt die bruist van het leven.

In opdracht van Antonissen:

https://antonissen.com/nl/projecten/laurelle-laken


Eburon

Brussel

Energiezuinig, trendy & ruim!

Een gunstige locatie, dankzij de nabijheid van Brussel? Check. Energiezuinig wonen? Check. Ruime, trendy én lichtrijke appartementen? Check. Alle criteria waren ingevuld om dit project in Wemmel snel te laten verkopen … en dat deed het ook.

In opdracht van Antonissen:

https://antonissen.com/nl/projecten/eburon-wemmel


Groendael

Brussel

Residentieel wonen in de Groene Gordel

Residentie Groendael is een prachtig ontworpen woonproject in het centrum van Machelen, een gezellige gemeente in de Groene Gordel rond Brussel. Groendael telt in totaal 81 appartementen, met enkele prachtige penthouses met mooi terras. Wie weet vind ook jij hier je thuis? Deze groene residentie heeft in elk geval alle troeven om je te overtuigen.

In opdracht van Antonissen:

https://antonissen.com/nl/projecten/groendael-machelen

Zurenborgpoort

Antwerpen

Een architecturale parel met moderne woonunits.

Zurenborgpoort telt 71 betaalbare nieuwbouwappartementen met een, twee of drie slaapkamers en vier duplexappartementen. Op het gelijkvloers vind je een commerciële ruimte. De architecturale gevel van Zurenborgpoort knipoogt naar de negentiende-eeuwse art-nouveaustijl van de iconische Cogels Osylei en de zoo. Maar dit project is niet enkel mooi aan de buitenkant: de afwerking met duurzame materialen geeft de appartementen een stijlvolle, moderne look en dankzij de grote schuiframen baadt elke woonunit in het licht.

In opdracht van Antonissen:

https://antonissen.com/nl/projecten/zurenborgpoort-antwerpen

Nieuw Berchem

Antwerpen

De mooiste mix van oud en nieuw

Oud-Berchem is dé trekpleister van Antwerpen, zowel voor (jonge) gezinnen als alleenstaanden en senioren. Het is een mooie mix van oud en nieuw. En dat mag je gerust letterlijk nemen: prachtige herenhuizen staan er pront naast hippe winkelzaken, bruine cafés, oriëntaalse bakkerijen, en theehuizen. En dat alles op een steenworp van Antwerpen. Residentie Nieuw-Berchem telt in totaal 58 appartementen en is volledig uitverkocht. Als investering of eigen woonst? Je koopt een prachtig nieuwbouwappartement in een zeer gegeerde buurt.

In opdracht van Antonissen:

https://antonissen.com/nl/projecten/nieuw-berchem-antwerpen

Les Prierreries

Laken

Voel je de koning te rijk

Wonen in het groen, in een oase van rust, op de drempel van het bruisende Brussel. Deze buurt van Laken, waar het nieuwbouwproject Les Pierreries komt, biedt het beste van twee werelden. Wandelen in het park of wat cultuur opsnuiven, culinair tafelen of een avondje uit in een hippe bar. Laken heeft alles om van het leven te genieten – en in de toekomst nog meer! Hier voel je je de koning te rijk.

In opdracht van Antonissen:

https://antonissen.com/nl/projecten/les-pierreries-laken

 

Vancouver

Sint-Lambrechts-Woluwe

Toplocatie om te wonen!

Residentie Vancouver ligt aan de Marcel Thiry-laan in Sint-Lambrechts-Woluwe, een buurt in volle ontwikkeling. Bedrijven trekken er weg. Residentiële woonprojecten komen in de plaats. De rust, het open en groene karakter, de uitstekende verbindingen, de nabijheid van alle mogelijke voorzieningen… vlak bij het centrum. Dit is een toplocatie om te wonen!

In opdracht van Antonissen:

https://antonissen.com/nl/projecten/vancouver-sint-lambrechts-woluwe

Hill Yard

Antwerpen

Een dorp in de stad

In een van de charmantste buurten van Antwerpen, in Oud-Berchem, groeit een klein dorp in de stad. Want dat is Hill Yard: een oase van rust in de bruisende metropool aan de Schelde. De centrale locatie in een aangename en levendige wijk, met alle voorzieningen vlakbij, is de grootste troef van dit hoogstaande nieuwbouwproject.

In opdracht van Antonissen:

https://antonissen.com/nl/projecten/hill-yard-antwerpen-berchem

Grand Yard

Antwerpen

Een woonst op jouw maat

Grand Yard is een woonproject met een heerlijke grandeur aan de zuidrand van Antwerpen. Het statige kantoorgebouw Green Plaza tussen de Generaal Lemanstraat en de Karel Oomsstraat wordt een schitterend vernieuwde residentiële site. Wonen in Berchem? Starter of alleenstaande, senior of jong gezin? Jij vindt hier je droomplek. Neem je intrek in een van onze appartementen te koop in Berchem (één tot drie slaapkamers), 114 studio’s of vier duplexwoningen.

In opdracht van Antonissen:

https://antonissen.com/nl/projecten/grand-yard-antwerpen

Arte Nova

Mechelen

Toplocatie in het hart van Mechelen

Arte Nova, pal in het centrum van Mechelen, is een architecturaal pareltje, ingebed in een rijke historische context. Het groene woonproject telt achttien appartementen en twee commerciële ruimtes op het gelijkvloers … die in een mum van tijd uitverkocht waren.

In opdracht van Antonissen:

https://antonissen.com/nl/projecten/arte-nova-mechelen


Residentie De Laerdijk

Beringen

4 nieuwbouw appartementen - Groene oase van rust - Residentie Laerdijk in hartje Beringen-Mijn

Geniet van een fantastisch en uitzonderlijk zicht op het groen.
Prachtig & rustig wonen.

De buurt rond Residentie Laerdijk is in volle ontwikkeling. Oude gebouwen verdwijnen en maken plaats voor winkels, bedrijven en residentiële woonprojecten van hoog niveau. De rust, het open karakter, het vele groen, de uitstekende verbindingen, de nabijheid van alle mogelijke voorzieningen en dat alles op een zucht van het centrum …
Het maakt van deze buurt een aantrekkingspool voor jong en oud die onverstoord willen genieten van hun thuis.

Residentie Laerdijk is een prachtig nieuwbouwproject gelegen op de Koolmijnlaan 400 in Beringen(-Mijn) en bestaat uit een gelijkvloerse winkelruimte en 4 prachtige bovenliggende 2-slaapkamer appartementen.

Elk appartement beschikt over een individuele autostaanplaats en berging (parking in de nabijheid van de inkom van de appartementen – te bereiken via een recht van doorgang over de grote parking).

De ruime units hebben mooie leefterrassen en bieden maximale privacy. 
De appartementen genieten van veel lichtinval, zijn energiezuinig (BEN-norm van 30) en worden afgewerkt in hoogwaardige materialen. De centrale locatie en uitzicht op de vallei van de Laerdijkbeek zijn grote troeven van dit project.

Er is een lift voorzien voor het residentiële gedeelte, evenals de individuele bergingen, aangevuld met de nodige ruimtes voor nutsvoorzieningen, het stallen van fietsen en het afvalbeheer.

Als aanvulling op het energiezuinig en groen karakter van de residentie, kijken de appartementen uit op het groene dak van het handelspand.

In opdracht van Schoofs Bouw

https://schoofsbouw.be/projecten/residentieel/aldi-en-appartementen

Project M

Beringen

De stad Beringen bloeit op en dat merken we aan de vele stadsprojecten van de voorbije jaren. Wist u dat het centrum van Beringen een grondige metamorfose onderging? Dit is uw kans om deel uit te maken van die vernieuwing. Project M ligt pal in het vernieuwde stadscentrum. Het project combineert verrassende architectuur met een groene omgeving en de dynamiek van een stad in bloei.

Hierdoor investeert u in een project met zicht op een mooie meerwaarde. Met zo’n toplocatie in het vernieuwde stadscentrum en tóch groene omgeving zal de vraag naar woningen in Beringen exponentieel stijgen. Dat geldt zowel voor ouderen die het comfort van een appartement verkiezen, als voor jongeren die willen investeren in vastgoed met een lage instapdrempel. Met Project M surft u mee op de groei en dynamiek van het nieuwe Beringen.

Project M bestaat uit 3 unieke en samenhangende gebouwen rondom een centraal binnenplein: Maison, Mayor en Markant. De residenties worden gekenmerkt door hun unieke ligging met zicht op het groene binnenplein en de vernieuwde markt. Ieder appartement is ontworpen vanuit de grootste zorg en speelt maximaal in op de troeven van deze unieke locatie. Mayor en Markant zijn volledig uitverkocht maar er zijn nog een aantal tweeslaapkamer appartementen beschikbaar in residentie Maison. Alle appartementen zijn opgeleverd!

In opdracht van ontwikkelaar Immogra en collega-makelaar Project-Makelaar:

https://www.project-makelaar.be/MaisonBeringen.html

https://www.projectm-beringen.be