Welkom bij immo DnA, uw vastgoedexpert.

Wij zijn twee zussen: Arzu en Dilek. Geboren en getogen in Limburg kennen we de regio door en door. Elk met onze eigen knowhow en expertise. Als gedreven tweespan met 20 jaar ervaring in vastgoed, vermogensbeheer, successieplanning, marketing en communicatie, hebben we alles in huis om jou persoonlijk te begeleiden in de complexe wereld van het vastgoed en bij het maken van dé juiste keuze.

Als Beringenaren en kinderen van het zwarte goud was onze keuze van locatie een snel uitgemaakte zaak. Beringen it was!

Mijn zus, Arzu, heeft als juriste met 2 decennia ervaring in het vermogensbeheer en vastgoed, met name voor projectontwikkelaars in het Brusselse en Antwerpse, een indrukwekkend portfolio en expertise opgebouwd voor verkoop op plan en de verkoop van nieuwbouwprojecten in verschillende segmenten. En heeft meer dan haar strepen verdiend in de verkoop van kleine en middelgrote ontwikkelingen. Hoe moeilijker de verkoop van een project, hoe scherper Arzu uit de hoek komt. 

Ikzelf, Dilek, ben marketeer van opleiding en heb een traject van 16 jaar achter de rug in toonaangevende reclame agentschappen in Brussel en Leuven waar ik als account director succesvolle, award winning strategische branding en customer life cycle trajecten voor diverse A-adverteerders als Bridgestone Europe, Renault Europe, ICI PARIS XL-Benelux en Proximus heb mogen uitrollen.

De verschillende achtergronden waarbij Arzu uitgesproken de hunter is en ik, Dilek de farmer, zorgen ervoor dat wij, de zussen Akdemir heel complementair zijn. Onze gebundelde krachten zorgen voor een ideale kruisbestuiving om een uitgesproken verschil te maken in de wereld van de vastgoed.

Met immo DnA zetten we ons dagelijks in om onze klanten te servicen zoals wij zelf willen geserviced worden, eerlijk en transparant, recht toe recht aan, zonder franjes. Met altijd de persoonlijke aanpak op de voorgrond.

Vanuit onze roots waarbij we zijn grootgebracht met de Vlaamse rationaliteit en de Turkse emotionaliteit, vormen we een mooie brug doorheen de verschillende gemeenschappen die Limburg en om eerlijk te zijn België als melting pot rijk is.

Ons logo bestaat uit de initialen van onze voornamen, Dilek en Arzu en symboliseert enerzijds onze bloedband en DnA. En anderzijds onze persoonlijke aanpak en service op maat van onze klanten. Voor immo DnA is elke klant uniek, met eigen wensen en noden, een eigen verhaal. Kortom, een eigen DnA. Een huis en thuis, handelszaak, projectgrond of bouwgrond op maat van de DnA van onze klanten.

Samen zijn we immo DnA.

Ons advies reikt verder dan de aankoop op zich. We stellen ons terecht de vraag hoe we een aankoop kunnen optimaliseren zowel op fiscaal als successoriaal vlak. Samen met onze klanten, gaan we over tot het opmaken van een successieplan op maat van jouw DnA, zodat je in alle gemoedsrust kunt investeren en jouw geliefden maximaal kunt ontzorgen.

Plan je de aankoop of verkoop van residentieel vastgoed, een bedrijfspand of grond? Bij immo DnA wordt elk project met veel passie en vakmanschap begeleid, op maat van jouw DnA. Ook voor de verhuur van je woning of bedrijfspand kun je rekenen op onze expertise.

Heb je na het bekijken van onze website vragen of wens je te praten over je aan- of verkoopplannen? Contacteer ons dan geheel vrijblijvend of spring gerust binnen voor een koffie.

Wij beantwoorden met plezier al je vragen.

Graag tot binnenkort!

Arzu & Dilek

 

Toezichthoudende autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16B te 1000 Brussel
Onderworpen aan de deontologische code van het BIV
Vastgoedmakelaar-bemiddelaar BIV 511009 (Erkend in België)
KB van 27 september 2006 tot goedkeuring van het reglement van plichtenleer van het BIV. BA en borgstelling via NV AXA Belgium (Polisnr. 730.390.160)