BEZOEK ONS MODELAPPARTEMENT - BEL 011/19 60 66 VOOR EEN AFSPRAAK.


WELKOM VOOR GENERATIES


In nieuwbouwproject Bleyck Park te Beringen vind je 36 prachtige en betaalbare 1-, 2- en 3-slaapkamerappartementen (allen BEN) met ondergrondse garage en een commerciële ruimte.
Er is een nieuw aangelegd semi-publiek plein en een groen park. En dat alles op wandelafstand van het stadscentrum met al zijn faciliteiten! De uitzonderlijk gunstige ligging van Bleyck Park zorgt ervoor dat verschillende generaties zich hier welkom voelen.

VERFRISSENDE ARCHITECTUUR

De architectuur van Bleyck Park is hedendaags en verfrissend. De appartementen zijn verspreid over 4 woonblokken met verschillende bouwlagen. De variatie in bouwhoogtes, voorzien van kleinschalige doorgangen en verschillende woontypologieën dragen bij tot het informele karakter van Bleyck Park. Er is gekozen voor natuurlijke en duurzame materialen. Zo geven de licht gekleurde baksteen en grote raampartijen een hedendaags en modern karakter aan de wooneenheden. Zo goed als alle appartementen zijn doorzonwoningen met dubbele oriëntatie zodat er langs meerdere zijden natuurlijk lichtinval is.

BERINGEN GROEIT EN BLOEIT

Beringen groeit in sneltempo uit tot een bijzonder prettige woon-, werk- en winkelstad aan het Albertkanaal. Er staan nog heel wat ambitieuze projecten van Beringen Groeit op stapel om Beringen nog aantrekkelijker te maken. De basisprincipes zijn ‘meer doen met minder ruimte’ en ‘ontwikkelen vanuit samenhang’.
Dat betekent niet alleen op zoek gaan naar samenhang en balans tussen de kernen in het kleinstedelijk gebied maar ook tussen de verschillende deelkernen met een kernversterkend beleid op schaal van elke deelkern.
Van de bouw van een schitterend nieuw en transparant stadhuis, een nieuwe bibliotheek, een nieuw station, een Grand Café, tot de versterking van het kernwinkelgebied en nog veel meer. Extra troeven zijn de goede ontsluiting voor het autoverkeer en tegelijk de uitbouw van een veilig ‘langzaamverkeersnetwerk’ voor fietsers en voetgangers.

Locatie: Oude brouwerij op de voormalige site van het VTI (tussen de Blijkstraat en de Burgemeester Geyskensstraat in Beringen).

Nieuwbouwproject Bleyck Park in opdracht van onze opdrachtgever en ontwikkelaar immo Cordeel-Aertssen: https://www.bleyckpark.be

Interesse? Bel 011/19 60 66 of mail naar [email protected] voor vrijblijvende inlichtingen of een bezichtiging.

Tot snel,

Dilek & Arzu

Team immo DnA