Welkom bij immo DnA, uw vastgoedexpert in Limburg en omstreken.

Het gedreven immo DnA-team bestaat uit de twee zussen Akdemir: Arzu en Dilek. Geboren en getogen in Limburg kennen ze de regio door en door. Elk met hun eigen knowhow en expertise. Dit gedreven tweespan met 15 jaar ervaring in vastgoed, marketing en communicatie, heeft alles in huis om u persoonlijk te begeleiden in de complexe wereld van het vastgoed en bij het maken van dé juiste keuze.

immo DnA draagt de initialen van Arzu & Dilek en symboliseert tegelijk de persoonlijke aanpak van het team. Voor immo DnA is elke klant uniek, met eigen wensen en noden, een eigen verhaal. Kortom, een eigen DnA.

Plant u de aankoop of verkoop van residentieel vastgoed, een bedrijfspand of grond? Bij immo DnA wordt elk project met veel passie en vakmanschap begeleid, op maat van uw DnA. Ook voor de verhuur van uw woning of bedrijfspand kunt u rekenen op de expertise van de zussen Akdemir.

Ons advies reikt verder dan de aankoop op zich. We stellen ons terecht de vraag hoe we een aankoop kunnen optimaliseren zowel op fiscaal als successoriaal vlak. Samen met onze klanten, gaan we over tot het opmaken van een successieplan op maat van uw DnA, zodat u in alle gemoedsrust kunt investeren en uw geliefden maximaal kunt ontzorgen.

Heeft u na het bekijken van onze website vragen of wilt u praten over uw aan- of verkoopplannen? Contacteer ons dan geheel vrijblijvend.

Wij beantwoorden met plezier al uw vragen.

Graag tot binnenkort!

Arzu & Dilek